Primitief Roken, Koken en Stoken

EEN ACTIEF EN SMAKELIJK GROEPSUITJE

Duur: Minimaal 5 uur 

Dit is ons meest actieve, ruige én smakelijke groepsuitje. Wij organiseren dit regelmatig voor bedrijven, tijdens familiedagen en voor vriendengroepen. 

De spades worden al snel uitgedeeld, gaten worden gegraven en dan is het tijd om… vuur te stoken. 

In groepsverband worden er heerlijke gerechten bereid. 

Tijdens het garen van de gerechten nemen wij je mee in de wereld van het bierbrouwen of wijn maken. De keuze is aan jullie! Uiteraard inclusief heerlijke proeverij van regionale streekbieren of onze eigen wijnen. 

* Wij doen dit op locatie voor groepen vanaf 10 personen. 

Vera Krekels
Lees verder
"Geweldig genoten van de rook stook en kook workshop met de heerlijke zelf gebrouwde likeuren, bier- en wijnen."
Sonja Huijs
Lees verder
"Super middag/avond gehad. Ondanks het wat mindere weer, werd alles in het gareel gesteld om het primitief koken buiten te laten slagen. Het was heerlijk!!! Bedankt Mariëlle en Hans voor de gastvrijheid! Team Proteïon Sevenum/Kronenberg"

Wat kan je verwachten?

Primitief Roken, Koken en Stoken is een groepsuitje waar actieve smaakbeleving centraal staat. 

Eerst gaan jullie zelf aan de slag met gaten graven en vuur stoken. 
Vervolgens bereiden jullie het eten voor en laten jullie dit garen in de vuurkuilen. 

Van een joekel van een zalm roken tot heerlijke bierkippen braden en een grote ketel soep maken. Een ding is zeker: dit gaat lekker smaken!

Terwijl alles aan het garen is, is het alvast tijd om te genieten van een introductie in de wereld van het bierbrouwen of wijn maken. Inclusief heerlijke proeverij. 

RESERVERING AANVRAGEN

vEELGESTELDE VRAGEN

Nee, de reservering is nog niet definitief wanneer de aanvraag wordt ingestuurd. Wij laten eerst weten of de datum nog beschikbaar is en wat de kosten zijn. Daarna kan de reservering definitief worden gemaakt als jullie aangeven te willen Roken, Koken en Stoken. 

Wanneer je een aanvraag doet voor de reservering, doorgeeft met hoeveel personen jullie zijn, op welke locatie jullie het willen laten plaatsvinden en of jullie meer interesse hebben in bier brouwen of wijn maken, kunnen wij aangeven wat de kosten zijn. Liever even bellen hierover? Dat kan met Mariëlle: 06-28079895 of met Hans: 06-13357373. 

Het minimum aantal personen voor Primitief Roken, Koken en Stoken is 10 personen. 

Tot op heden is er nog geen maximum aantal personen geweest. Wanneer je bij de aanvraag voor de reservering het aantal personen invult en het mocht een te grote groep zijn, dan nemen wij contact op om samen te kijken naar een oplossing. Je mag ook altijd even bellen naar 06-28079895 (Mariëlle) of naar 06-13357373 (Hans). 

Er kan zeker rekening worden gehouden met dieetwensen. Wanneer er bepaalde dieetwensen zijn, geef dit dan aan in het formulier bij ‘opmerkingen’. Wij zullen er ook nog naar vragen wanneer we de reservering definitief maken. 

Jazeker! Het spreekt alleen voor zich dat zij geen alcoholische dranken krijgen tijdens de wijn- of bierproeverij. Mocht je twijfelen of deze groepsactiviteit wel geschikt is wanneer er ook kinderen bij zijn, neem dan vooral contact op via 06-28079895 (Mariëlle) of 06-13357373 (Hans). 

Wanneer het regent, kan Primitief Roken, Koken en Stoken helaas niet doorgaan. Er wordt dan samen gekeken naar een alternatief. 

Scroll to top

Welkom bij Zaerums Genieten

Onze website biedt de mogelijkheid om wijn te kopen. Wanneer u verder gaat verklaart u minimaal 18 jaar oud te zijn. Daarnaast gebruiken wij cookies om u de beste online ervaring te bieden.