Workshops

Originele groepsuitjes in Limburg

Op zoek naar een leuk en origineel groepsuitje in Limburg? Wij verzorgen bij onze wijngaarden diverse activiteiten rondom wijn en bier. Leuk voor vriendengroepen, families en collega’s! Actief bezig zijn met en genieten van eigen culinaire inspanningen gaan hand in hand. Wil je tijdens jouw groepsuitje met familie, vrienden of collega’s een actieve smaakbeleving ervaren? Lees snel verder en ontdek al onze workshops.

WIJNBOER VOOR 1 DAG

Leren, meewerken en genieten. Dat staat tijdens deze unieke cursusdag centraal. Je leert in de ochtend de theorie van het wijn maken en in de middag ga je mee de wijngaarden in om druiven oogsten en deze in onze wijnmakerij te kneuzen en te verwerken. De theorie en de praktijk van het wijn maken in 1 dag. En een half jaar later kom je terug om alle resultaten te proeven. Hoe gaaf is dat? 

Wij bieden dit jaar maximaal 40 mensen de kans om wijnboer voor 1 dag te zijn. Voor dit jaar 2023 zijn er door omstandigheden 3 plaatsen vrijgevallen  voor zaterdag 14 oktober a.s. Mocht je interesse hebben meld je dan snel aan of bel voor meer informatie met 06-13357373.

En mocht je alvast op de hoogte gehouden willen worden met betrekking tot de editie 2024, laat dat dan ook even weten en dan heb je volgend jaar voorrang.

kom op wijnsafari!

Een unieke ervaring die je normaal gesproken alleen in het buitenland verwacht. 

De wijnboeren Mariëlle en Hans nemen jullie mee op 3 ‘reizen’ door hun wijngaarden in Sevenum. Inclusief een heerlijke wijnproeverij van 3 eigen wijnen, rechtstreeks uit het vat. 

Geniet van een stukje Frankrijk in Nederland. 

Workshop Zelf Bierbrouwen

Hoe leuk is het om met jouw collega’s, familie of vrienden een eigen bier te brouwen? Jullie kiezen zelf de smaak en het karakter uit en doorlopen alle fases van het bierbrouwen. 

Uiteindelijk krijgen jullie een prachtige hoeveelheid eigen bier, namelijk minimaal 10 liter. Dat zijn wel 30 flesjes. 

Proost! 

Primitief roken, koken en stoken

Dit is ons meest actieve, ruige én smakelijke groepsuitje. We organiseren dit regelmatig voor bedrijven, tijdens familiedagen en voor vriendengroepen. 

Dit groepsuitje wordt alleen georganiseerd op locatie en voor groepen vanaf 10 personen. 

Zijn jullie er klaar voor om primitief te roken, koken en stoken om daarna te genieten van de heerlijke gerechten die jullie zelf hebben bereid?

Scroll to top

Welkom bij Zaerums Genieten

Onze website biedt de mogelijkheid om wijn te kopen. Wanneer u verder gaat verklaart u minimaal 18 jaar oud te zijn. Daarnaast gebruiken wij cookies om u de beste online ervaring te bieden.