Workshop zelf bier brouwen

BROUW JULLIE EIGEN BIER

Duur: +/- 4 uur 

Hoe leuk is het om met jouw familie, collega’s of vrienden een workshop bier brouwen te volgen waarbij je zelf de smaak en het karakter van het bier kiest? 

Jullie maken tijdens deze workshop jullie eigen familie-, bedrijfs- of vriendenbier! 

Tijdens de workshop krijgen jullie een inleiding in de wereld van het bierbrouwen op de échte manier: maischen, filteren, spoelen, koken en koelen. 

Reserveren kan vanaf 10 personen

Workshop bier brouwen
Marlou Minten
Lees verder
"Het was heel erg tof om tijdens de familiedag ons eigen bier te brouwen. Doordat je niet alleen uitleg krijgt, maar ook echt zelf aan de slag gaat, maakt het de dag nog leuker. Tijdens Kerst hebben we ons familiebier samen opgedronken en nog nagepraat over deze workshop."

Wat kan je verwachten?

Tijdens deze workshop gaan jullie echt zelf aan de slag. 

Het hele proces van bier brouwen komt tijdens deze workshop aan bod. Van maischen tot filteren en van spoelen tot koken en koelen. 

Wij zorgen voor de vergisting en het bottelen en jullie krijgen een prachtige hoeveelheid eigen bier (minimaal 10 liter, dat zijn 30 flesjes!).

 

RESERVERING AANVRAGEN

vEELGESTELDE VRAGEN

Nee, de reservering is nog niet definitief wanneer de aanvraag wordt ingestuurd. Wij laten eerst weten of de datum nog beschikbaar is en wat de kosten zijn. Daarna kan de reservering definitief worden gemaakt als jullie aangeven de workshop bier brouwen te willen volgen.

Wanneer je een aanvraag doet voor de reservering en doorgeeft met hoeveel personen jullie zijn, kunnen wij aangeven wat de workshop bier brouwen kost. Liever even bellen hierover? Dat kan met Mariëlle: 06-28079895 of met Hans: 06-13357373. 

Het minimum aantal personen voor de workshop bier brouwen is 10. 

Tot op heden is er nog geen maximum aantal personen geweest. Wanneer je bij de aanvraag voor de reservering het aantal personen invult en het mocht een te grote groep zijn, dan nemen wij contact op om samen te kijken naar een oplossing. Je mag ook altijd even bellen naar 06-28079895 (Mariëlle) of naar 06-13357373 (Hans). 

Jazeker! Ze kunnen zeker meehelpen tijdens de workshop. Mocht je twijfelen of deze groepsactiviteit wel geschikt is wanneer er ook kinderen bij zijn, neem dan vooral contact op via 06-28079895 (Mariëlle) of 06-13357373 (Hans). 

Dat maakt helemaal niets uit! Wij beschikken namelijk over een airco die de ruimte – ondanks het harde werk – koel weet te houden. 

De Workshop bier brouwen is leuk voor iedereen die eens een kijkje wilt nemen in de wereld van het bier brouwen. Dus ook voor mensen die liever een wijntje of een non-alcoholisch drankje drinken dan een biertje. 

Scroll to top

Welkom bij Zaerums Genieten

Onze website biedt de mogelijkheid om wijn te kopen. Wanneer u verder gaat verklaart u minimaal 18 jaar oud te zijn. Daarnaast gebruiken wij cookies om u de beste online ervaring te bieden.